Finalday!

Okej, så här var det!
Vaknade runt 9 och tänkte dra upp till backen runt halv 11 då våran slopestyleträning skulle börja vid halv 12. Men vi fick ett sms ifrån tävlingsledningen på morgonen som sa att tävlingen var uppskjuten för att det var dåligt väder och ett möte skulle hållas uppe i backen vid halv 10. Vid halv 10 fick vi ett sms om att det var uppskjutet igen och vi skulle få sms vid halv 11. Vid halv 11 så fick vi ett sms om möte vid halv 12 och vid halv 12!, så fick vi reda på att tävlingen blev inställd för att vädret inte skulle bli bättre och tiden höll på att rinna ut för dem. Så istället för att köra slopestyle bestämdes det att det skulle bli ett railjam om halva prispengarna nere i Laax vid en trappsetup med tre stycken olika rails.
Railjamet gick ut som så att alla 60 killarna och 12 tjejerna körde på hela tiden i ca 1,5 timme och sedan fick vi ett resultat på de topp tre! I trappan var det ett downrail, en downbox och ett down-flat-down rail :)
Jag är tyvärr inte så himla bra på rails då jag tycker det är roligare att hoppa, så har inte tränat så mycket på att raila. Men tyckte att det gick okej, fast visste att jag hade svårt att komma bland de topp tre då tjejerna var riktigt grymma som körde.
Resultatet blev som så:
1. Ashely Battersby, USA
2. Katie Summerhayes, GRB
3. Kaya Turski, CAN
4. Keri Herman, USA
5. Emma Dahlstrom, SWE
Vet tyvärr inte vilken plats Bagge kom på men tror hon vart 6:a eller 7:a och Maxi gick det tyvärr inte heller så jätte bra för, han hade en dålig dag.
Blev nöjd med en 5:e plats då detta är min första stora tävling och taggar nu för att åka hem till Sverige och Kläppen för att träna lite rails och switch tricks! Men först blir det att ha det gött och ta det lugnt här i Laax till på söndag då vi drar till Zürich för en natt och sedan hem till Sverige på måndag :)
Nu ska jag till Riders Palats med Bags!
Ha det, pusshej!
/ Emma

Kommentarer
Postat av: Mattias R

Fan vad grym du är! :)

2010-03-06 @ 20:16:59
Postat av: Sponsorn

Grattis!!!

Jag tror dom där världsstjärnorna får akta sig när det blir bättre väder...



Fann några bilder från Stair Rail Battle

http://www.newschoolers.com/web/content/readnews/id/3208/



http://skiunion.mpora.com/news/european-freeski-open-swatch-2010.html

2010-03-06 @ 22:15:11
Postat av: Fan

Fan va ball du är :O Grattis!

2010-03-09 @ 13:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0