Dimman i Tandådalen

Förlåt för att inlägget inte kom upp igår men hade ingen möjlighet eftersom det internet som jag lånade av mina grannar har de nu bytt lösenord på så nu kommer jag inte in längre! :) Så jag fick ta med bilderna hit till skolan och lägg in dem här istället!

Gårdagen i Tandådalen var rolig men väldigt dimmig. Dimman kom i vågor och det var inte det bästa vädret direkt. Men en posetiv sak va i alla fall att snön var riktigt riktigt bra, snabb och kall! Så var inga problem med farten till hoppet.
Hoppandet för mig igår gick ganska bra :) Lärde mig att droppa switch in i stora kickern och gjorde en sw 540. Lite ostadig var den men klarade det i alla fall, till och med på första försöket! :D Men sen när jag skulle testa en andra gång på det så blev det helt fel och jag ramlade ganska hårt. Gick in i första halvvarvet bra och sedan blev gjorde jag någon konstig konvertering i luften så det slutade med att jag landade rakt på ryggen. Men som tur var hade jag ryggskyddet och det gjorde inte ont alls! :) Så jag kunde andas ut.

Lite bilder från igår;


Linus "Linkan" Schedvin.


Adam "Ovashoot" Reivant.


Chinkan drar en 360 på en bob i en freestylekicker bredvid backen!


Jakob Lundberg drar en snygg Flatspin!


Alex Ericsson :)


Jakob Lundberg :)

Allt för idag! Nu ska jag hem till Torsby och ladda för att dra till Göterborg på In Flames :D Grattis i förskott till Thomas också :) För imorgon fyller han 18 år! Puss!

Ha det, pusshej!
/ Emma

Kommentarer
Postat av: Pillan

Kul läsning emma. sjukt me sw. o tuuur att ryggskyddet satt på ;) har du kollat upp med nyår o det där? jag är iaf sjuuukt sugen att komma upp till dig :)

2009-12-10 @ 15:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0