En helg i gbg med familjen

Tjhupp :)

Sommarn ramlar på och knappt 27 dagar är nu kvar tills flyget på Arlanda lyfter mot NZ! En del saker hinner jag med mellan jobbet och träningspassen och för två helger sedan så var familjen iväg på en minitripp till Göteborg :)

En super mysig lite tripp med Liseberg, skärgårdsbesök ute på Hönö & Öckerö, ett mini besök på Gunneboslott och en golfrunda på Gullbringa GK!

Här kommer lite bilder från lördagen:

Efter ett regnit Liseberg på fredagen så sken solen på lördan och vi tog oss ut mot Göteborgs norra skärgård!

Mamma på den gratis bilfärjan :)

Anton ute vid en badplats på Hönö :)

Pappa hoppar runt lite på klipporna han med :)

Hamnen på Öckerö (tror ja)..

Coola gamla båtar :)
Havet är allt skönt :)
Anton fann favorithyllan direkt i en butik! Var svårt att få han därifrån... ;)

Vi var även inne på ett fiskemuseum och kollade bl a in det här ubåtsiktet!

Skön hamnutsikt! :)
På eftermiddan så drog vi tillbaka in mot götet, för att sedan åka ut till Gunnebo slott och kika lite :) och det var vackert!

Allé upp till servicehusen och slottsbyggnaden :)

Slottsbyggnaden skymtar :)
De hade nog en del trädgårdsmännsikor som jobbade där :) Men när vi var där var det tomt på människor överlag! (de stängde 18:00, och vi var där efter sju...)

Utsikt från slottsbyggnadens balkong! Var nog rätt coolt när hästarna galopperade in på 1700-talet :)

Vi fann även en lekpark där jag och Anton roade oss med att leka på en "klätter-ko", men de som fastnade på bild var mamma och pappa! ;)

Var en superduper mysig tripp som slutade bra efter lite om och men med kvarglömda nycklar och liknande :) <3

Ha det bäst, nu ska ja sova, pusshej!

45 dagar kvar till NZ

Tjhupp!



För er som missat det så är biljetten till Nya Zeeland bokad, och den 19 augusti bär det alltså av till Queenstown med Alexander Hebbe och Felix Lundin Pikner! :D Förberedelserna pågår för fullt och idag har jag tänkt att fixa vaccin och visum, vilket jag egentligen är lite för sen med... -men det går nog!

Resan kommer se ut som så att vi alla tre åker till Wanaka för att åka skidor i Snowpark NZ i ca 1,5 månad. Sedan kommer vi tappa en reskamrat, för Felix åker hem till Sverige igen!
Jag och Alexander drar sedan iväg på en roadtrip i ca 1 månad och strävar oss uppåt i landet, mot nordön! Under den månaden så ska vi försöka jobba och se så mycket av Nya Zeeland som vi bara kan :) När vi sedan kommit nästan längst upp till storstaden Auckland, så flyger vi vidare mot Indonesien och Bali, och resan avslutas där med 3 veckors surf!

Dvs:
* 19 Aug - 5 Okt Skidåkning i Snowpark NZ
* 5 Okt - 4 Nov Roadtrip + jobba
* 4 Nov - 23 Nov Bali


Ungefär sådär kommer våran resa att se ut i Nya Zeeland! :) Blå prick är ungefär där skidorten ligger, och den röda är därifrån vi flyger mot bali




Börjar bli skidsugen så jag håller på att storknar så ska bli riktigt kul att få komma iväg! :) Kommer även bli första tävlingen för säsongen där nere då Völkl's New Zeeland Freeski Open är i början av september!

Nu ska jag gå ner och fixa lite med papper och mail! Hoppas både ni och jag har lite mera koll på läget ;D
Ha det bäst, pusshej!

Slopestyle i OS 2014


Tjhupp!

Igår kom ett  besked som skidvärlden länge gått och väntat på! Hela våren har det spekuleras runt om Slopestyle och Halfpipe skidor skulle få en plats i nästa vinter OS. I April så blev det klart att Halfpipe fick en plats, medans beslutet om Slopestyle blev uppskjutet. Många trodde därför att Slopestyle inte skulle klara sig igenom och få en plats. Men, igår så gjorde IOK sitt beslut och slopestyle är med i OS i Sochi (Ryssland) 2014!

Jag tycker att det är riktigt jäkla kul att det får en chans i OS och förhoppningsvis så kommer sporten passa bra in i de sammanhangen. Så nu vet i alla fall jag vad jag har för mål i framtiden och mina tankar är inställda på OS! Dock så ska man inte ta ut något i förskott, och det gäller att hålla sig hel och vara med i toppen :) Men det blir som en extra karamell att kämpa för, kul!

Tre coola maskotar har de i alla fall knapat ihop:



Ha det bäst, pusshej!


Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0