Jullov!

Hej hopp!
Har haft en väldigt lugn dag idag då jag hade ledigt ifrån skolan idag eftersom jag skulle åka hem till Torsby och det går bara en buss, så hann inte med den åkdagen som vi hade idag.
Lovet ser ut som så att det blir nu några lugna dagar med julfirande och sedan den 26:e drar jag upp tillbaka till Malung för att åka skidor. Ska åka med min barndomsvän Victor, vilket kommer bli riktigt kul! Eftersom det var han som gjorde så att jag började hoppa från första början. Micke P ifrån Torsby och Victors vän Ola ifrån Karlstad kommer också vara med tror jag, i alla fall som det ser ut nu. Vi får åkdagar i Tandådalen 27, 28 och 29 december sedan så drar vi hem till Torsby igen efter det. Då blir det att fira nyår med Thomas och hans familj och sedan så börjar skolan igen den 11 januari och hoppas på att åka upp någon gång efter nyår till Malung igen för att åka lite skidor. Vi får se hur det blir med det, förhoppningsvis så blir det så i alla fall! Säg till om ni vill med?! :)

Nu har jag äntligen fått jullov, gött! För det betyder att den riktiga bra skidåkningen börjar snart och att man får ta det lungt några dagar och fira jul & nyår, vilket är väldigt mysigt tycker jag. :) Det bästa är lätt Julafton med den mysiga stämningen och allt gott godis. I år kommer vi fira jul hos mina kusiner, vilket vi brukar göra, så blir nog süper bra!


Så här såg det ut när vi klädde granen förra året hemma i Vasserud den 23 december! :)
F.v. Anton (min sorebror) med Foxie i famnen (som tyvärr gick bort i sommras:(), Jag, Robin Olsson (min syrras kille), Thomas Gerdin (min kille), Elin (min storasyrra) med Tyra i famnen.
Tyra hade tratt då eftersom hon hade slickat sönder tassen, hon slog i den där tratten överallt och kulorna i granen ramlade överallt hela julen! :)


Så här såg det ut när jag steg upp på Julafton förra året. Hoppas det blir lika fint väder det här året, fast med lite mera snö! ;) Fast ser lovande ut eftersom vi har dryga decimetern med snö nu och det ska vara kallt, så blir nog bra!

Nej nu ska jag ta och julstäda lite innan familjen kommer hem ifrån Karlstad! De hade tydligen köpt en iPhone med mobilt internet till mig :D Wheej, äntligen! Så nu kommer jag ha internet i Malung framöver :D

Ha det, pusshej!
/ Emma

Kommentarer
Postat av: Thomas

åååh. du ändrade!:D

2009-12-23 @ 19:07:11
URL: http://tubi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0