Keycard på Hovfjället

Sitter här på en fin måndagskväll och försöker plugga lite Naturkunskap. Inte riktigt mitt favorit ämne och det är ganska lätt att tankarna vandrar vidare på andra saker istället för på ekologi som man borde tänka på. Men men :) Varför jag är lite seg idag beror nog på att jag gick upp klockan 5 imorse och åkte hit till Malung. Så ska nog snart dra mig i sängs och plugga lite mer till morgonen istället tror jag, tjänar mer på det!

Imorgon är det halv skoldag, med en lektion kl 11. Sedan drar jag upp till backen en sväng tror ja :) Ska bli mysigt att få åka lite skidor! Tror det har kommit en hel del snö i sälen nu, för på hemsidan står det att det är 25 cm natursnö. Så då blir man extra taggad för att åka! Imorgon är det Tandådalen som gäller och det blir mest hopp och rails som gäller då. De har byggt om hoppet och vad jag har hört så är det lite flakkt tyvärr. Men förhoppningsvis kommer de ändra på detta!

Pappa berättade i veckan att Hovfjället har startat upp en blogg också! :)
http://www.blogg.hovfjallet.se Ta gärna en titt!


De har en stor nyhet inför säsongen och det är att de har inskaffat keycard. Så nu slipper man att dola med en jojo och ett papperskort! :D


Ha det, pusshej!
/ Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0