Skidtestar helg i Tandådalen, Fredag

Kom hem ifrån skidtestarhelgen i Tandådalens första dag halv 8 ikväll och det var en riktigt rolig dag. Vädret var dock inte på den bästa sidan utan det växlade mellan regn, isregn och snö. Men det posetiva var att Big Air Arena var öppet så man kunde hoppa! Det hade tidigare varit lite osäkert om de skulle köra hoppet idag eller om de skulle ha det stängt och spara snö till imorgon Lördag för tävlingen som är då.


Backen uppifrån, det var som att köra puckelpist med 1 meter höga pucklar! Men var faktiskt riktigt kul! :D


Ta en lång lunch på värdshuset är nästan en av de bästa sakerna med åkdagar!

Imorgon är det tävling och jag är ganska nervös! Första tävlingen för säsongen och det har gått sisådär att hoppa. Kan väl inte förvänta mig allt för mycket av försäsongen men hoppas det går bra imorgon. Tror jag ska köra ganska säkra trick och satsar nog på 540:s först och främst. Om man nu kan kalla dem "säkra trick" för mig men de sitter oftast i alla fall :) Sen kanske jag testar något nytt som kanske cork och 720/900 :)
Tror inte det kommer vara någon tjej klass och vet inte om de kommer vara någon tjej förutom jag som kommer att tävla, för dem jag har pratat med har varit osäkra och fick se om de skulle vara med. Men men, jag är med för att det är kul och det är bara att köra! :D

Så "Wish Me Luck Tomorrow", och läs bloggen imorgon för att se hur det gick! :)

Ha det, pusshej!
/ Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0