Denver Nugget VS San Antionio Spurs

Hej!

Idag blev det en seg morgon, eftersom jag och pappa inte kom hem igår förens strax efter två tiden.. Vi var nämligen iväg på en tur till Denver, där vi kollade på en NBA match i Pepsi Center!
Var absolut första gången någonsin som jag var på en basket match så förstod inte så mycket av alla regler och så... Men var fortfarande sjukt kul eftersom det var en väldigt jämn och bra match! :)

Var även sjukt bra väder i backen igår, plus att det snöade på onsdag natt vilket gjorde att det var 20-30 centimeter POW :D Så när vi kom till backen så begav vi oss högst upp på berget för att leta lite sköna åk! Och visst fick man ett och annat! :) Åkte även en del i parken och gjorde bland annat mina första backflips för iår :D Var sjukt läskigt men var kul!


Vi kom upp till berget runt 9 tiden och de öppnar liftarna vid peak 8 vid halv 9. Det fann inte många orörda ställen kvar då inte.. Men som tur var fann vi några stråk med fresh snow i alla fall :)


Pappa kan han :) Här susar han ner för backen


Vi åkte även upp till den högsta toppen, var även där sjukt fint väder!


3,914 meter över havet, är rätt högt upp det! Var rekord för både mig och pappa på den högsta höjden vi någonsin varit på


Ännu en skön bild på pappsen :)


Senare på eftermiddagen så åkte vi mot Denver, eftersom vi skulle på en NBA match. Såg en rolig och lite mystisk bil på vägen dit... "This Vehicle is being driven by a blind man" (hur fungerar det?)


Efter att ha åkte på massa smågator i Denver (som har ca 2 miljoner invånare) och senare frågat en Shreiff efter vägen så hittade vi hit :D Till Pepsi Center!


Nuggets var det som spelade, hemmalaget i Denver :) Och de mötte serie ledarna Spurs, från San Antonio!


Basketball! alla var långa :)


Basketball!!


Här skjuter hemmalaget en straffskott :D självklart satte han den!


Matchen var sjukt jämn och det stod 108-109 till Spurs när det var 23 sekunder kvar! Under 23 sekunder så hann Nuggets ta ledningen så att det blev 110-109, Spurs göra två mål till så att det vart 110-113, Nuggets göra ett mål till så att det vart 112-113 till Spurs!
Och i slutsekunden, ordagrant, så gjorde Nuggets ett mål till! Så det skulle ha blivit 114-113 till hemmalaget! Hela arenan med drygt 16'000 åskådare hoppade och skrek! Men... så blev målet bortdömt och bortalaget Spurs tog hem segern..

Var många sura miner från åskådarna när vi gick därifrån, men var i alla fall en sjukt bra match! :)
Om ni vill se höjdpunkterna från matchen kan ni se dem här på ESPN's hemsida!


Nu ska jag nog ta och sova en timme eller två och sedan dra mig ut till backen :)

Ha det, pusshej!
/ Emma

Kommentarer
Postat av: Kicki

Trogen läsare vettdu =) Superbra... igen! JätteJätteJätte-Lycka till Emma!!!

2010-12-17 @ 20:04:59
Postat av: farmor

Tack för alla fina bilder med kommentarer, det är nästan som att vara där sjäv. Ha nu en fin fortsättning på resan och lycka till på lördag.

2010-12-17 @ 22:56:08
Postat av: Robin

nåååågot avundsjuk! ;) lycka till, bänkar mej framför teven imorrn kväll :D

2010-12-18 @ 00:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0