Droppin' to the states

Thjupp på er!

IMORGON så bär det av till the United States of America, vilket kommer bli den första gången i hela mitt liv som jag åker så långt. Innan har jag varit till Cypern som längst, när jag var liten, och det är inte riktigt lika långt :)
Börjar bli riktigt, riktigt taggad och ska bli så himla kul! :D

Imorgon så flyger vi ifrån Oslo, Gardemoen 11.05 och landar i New York (EWR) 8 timmar och 55 minuter senare! Där kommer vi träffa min kusin Lina på New York Penn Station för att hon ska ta med oss på en tur ut på stan på kvällen, vilket jag tror kommer bli riktigt mäktigt (New York i julbelysning ska vara något alldeles extra har jag hört!).

Efter det så kommer jag och pappa sova i en mysig väntsal på flygplatsen för att senare flyga iväg klockan 8 på morgon därpå till Denver, för att fortsätta med en Dodge Caliber till Colorado och Breckenridge, där vi ska checka in på hotellet vid peak 9!

Känns som det är ett bra resprogram eftersom allting har gott om tid på sig, vilket kan behövas om man hamnar i oförberedda knipor (men dem hoppas vi att vi slipper..)

Jag kommer inte tävla förens på lördag, och då är det ett prelims (något sorts kval), och om jag går vidare därifrån så kommer det vara en final på söndagen! Men som sagt, vi får se hur det går :) Har i alla fall möjlighet att värma upp och ha kul hela veckan fram till tävlingen!

Är sjukt taggad på detta stora äventyr och imorgon drar det igång!!
Följ mig på bloggen för dagliga uppdateringar! :D

Bild från Breckenridge, Colorado

Ha det, pusshej!
/ Emma

Kommentarer
Postat av: Kicki

Stort Lycka Till Emma, tänker på er varje dag och håller tummarna för dig i tävlingen! Önskar dig och pappa Peter en härlig resa :) / Kicki

2010-12-11 @ 22:42:38
Postat av: Johan

Vad heter tävlingen...? (a)

2010-12-14 @ 10:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0