Vårterminen har börjat!

Idag så började vårterminen! Det är nu det gäller att lära sig det mesta för tävlingar som väntar för säsongen, så bara att tagga och nöta :) Ser verkligen fram emot den och hoppas på att även denna vinter får bli snörik! För det var det gott om förra säsongen. Dock var det inte många soldagar, så det är väl det man får önska om. Mycket snö och sol! :D

Var till Hovfjället igår med familjen och Thomas. Det var kul och åkte bara runt och lekte lite :) Åkte lite nypistat och tog det lungt. Var skönt att få stå på skidorna igen eftersom det var ett tag sedan!
Kollade även in när de shaktade parken lite granna. Såg ganska bra ut och hoppas de får upp en bra park i år! :) På deras blogg står det att den ska öppna den här veckan, så de har varit riktigt snabba i år på att få upp den! Tummen upp till Hovfjället för det.


Hoppas även Kläppen får upp sin park snart! :) Kan nog inte ta allt för lång tid. Så här såg det ut den 15 januari ifjol! :D

Imorgon är det Lindvallen som gäller med klassen, tror jag? Annars blir det Tandådalen. Skulle som tur inte vara så kallt imorgon som det har varit, bara omkring -8 grader! :) Så kommer nog bli en sjukt kul dag, hoppas jag.

Nu ska jag gå och handla lite god mat på Hemköp! Skriver imorrn igen :)

Ha det, pusshej!
/ Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0