Bella Bus


Bella Bus (till vänster) och hennes brorsa leker runt i trädgården hemma i Forshaga. Snart så får vi hämta henne, nästa fredag! :D

Verkar som det blir Bella efter mycket om och men med namnförslag. Tyckte inte om det först men blir bättre och bättre när jag bara fick tänka lite på. Vovven ska mestadels bo hos syrran! :) Men hoppas den får komma på besök någon gång under sommaren i alla fall.


Vädret i Malung blir bara konstigare och konstigare! Tisdag så snöade så att det blev vitt, sedan smälte det. Onsdag morgon var det vitt när man vaknade igen och sen smälte det under dagen och på kvällen så kom det sedan mera snö. Klagar inte på att de kommer snö men det är ändå maj, så man borde tycka att vintern är slut nu! :)

Imorrn är de nationellt prov i Engelska, del 2, Läs- och hörförståelse! Wish me good luck, hoppas att de går bra i alla fall. Senare under dagen blir det skidor i KLÄPPEN :D längtar!

Ha det, pusshej!
/ Emma


Kommentarer
Postat av: Thomas

Bella? Det stämmer ju inte riktigt om jag själv får säga... Bella ser ut som en MINIHUND i mina ögon:O Om jag bara tänker namnet och sen på en hund!



<3

2010-05-06 @ 22:49:07
URL: http://tubi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0