En liten paddeltur

Tjhupp på er!

I helgen så var jag, min barndomsvän Victor och hans kompis Max iväg på en paddeltur till Rottnan. Två kanoter, inget tält, fiskespön och glada människor satte iväg mot Norge med hjälp av en släpkärra och Victors pappa Ulf:)

Det var en super-duper-skön sommartripp med utmaningar som gör en sådär extra glad när man klarar av dem! Här kommer lite bilder från trippen:

Avlastningen av kanoterna!

Färden startade, Victor och Max i en kanot och jag i en annan

Vår väg, första gången jag är ute och paddlar kanot i mitt liv och då paddlar jag mellan två länder :) ca 2,3 mil var sträckan som vi paddlade!

Vi band ihop kanoterna eftersom det var halft omöjligt att paddla ensam i min - då den knappt svängde alls om man satt fram, var för bred för att sitta i mitten och svängde allt för mycket om man satt bak. Det blev därför en provisorisk lösning med pinnar och rep, och monsterflotten var gjord :)

Första dagen paddlade vi inte så långt eftersom vi kom iväg sent på eftermiddagen, men trots det hann vi se några riktigt häftiga skogsvyer. Denna vy kallade Max "Vildmarksporr"

Eftersom Victor var så smart och lämnade tältet hemma så fick vi lov att försöka bygga oss något bo för natten. Vi byggde upp ett riktigt campsite med vindskydd och eldplats - som vi kände oss sjukt nöjda med efteråt! :)

Första kvällen var superduper fin med solnedgång, grillad fläskkarré och 1000-tals mygg på besök :) Tror ja fick ungefär 3 timmars sömn - Surrrrrrrr surrrrrr, klia klia klia!

Morgonkvisten var fin, och efter en frukost runt klockan 06:00 och ett morgondopp lämnade vi vårat camp för denna gång :)

Vi stekte i solen hela dagen, då vi paddlade ca 2 mil - och vi var lagomt solbrända när vi kom hem! Här steker Victor :)

Underbart väder, fiske och bad <3

Max och vi andra var sjukt trötta när vi kom tillbaka, då vi hade rott som dårar sista biten för att Ulf kom tidigare och hämtade oss! När ja kom hem så sov ja heeela eftermiddan, gött gött gött :)

Sjukt kul tripp som jag gärna skulle göra om ngn gång!

Ha det bäst, pusshej!
/ Emma

Kommentarer
Postat av: ANNA-maria Olsson

en minnes värd dag och kul på samma gång

2011-08-02 @ 11:33:09
URL: http://rockbrudenolssons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0