Flytt time

Tjhupp!

Satt nyss och tänkte på lite rolig fakta! Nämligen att jag och Maria har flyttat imellan 9 olika boenden på 3,5 vecka (26 dagar). Fast vi har bott på samma ställe två gånger, fast 1 natt ena gången och 3 nätter en vecka senare... Så det blir alltså 10 flyttningar, genomsnitt 2,6 dagar på varje boende.
Shit inte konstigt att man börjar bli trött på att flytta runt? Men är det lätt värt för att få det billigt och se nya saker! :)

Just nu så bor vi på ett litet hotsel som heter Fireside inn, som ligger på ett jätte fint läge i Breckenridge by! Det tar ca 5-7 minuter att gå ned till Gondolen, som snabbt och smidigt tar en direkt upp till botten av parken!
Vi kom hit igår, och har nu två nätter kvar här innan det är dags för att åka vidare till Europa. Där väntar minst 3 olika bostäder på vägen innan det bär av hem till Sverige.
- Den som säger att man inte kan leva i sin resväska efter det här, har fel! ;)


Varje eftermiddag klockan 4 så bjuder de på kaffe/te/choklad i dessa snygga muggar och kaka! :)


Haft pluggsession vid det stora bordet två dagar i rad nu. Jobbigt, men behövligt!


Skön stämning är det här. Inte så stort med 4 rum på nedervåningen och ungefär lika många till på övervåningen. Det är gemensam hushålls del och badrum, så man träffar mycket folk :)


Så sant som det är sagt, imorgon blir det cooked breakfast för min del! Scrambeld egg's and bacon :) Det är ett trevligt engelskt par som äger hostelet som har två mysiga pudlar. Skönt att slippa den amerikanska känslan faktiskt...


Och här är mitt och Marias minirum. Tog kortet när jag står och knör in mig i hörnet, så det är inte mycket större än kortet visar! Men mysigt det med :)

Nu ska jag ta och sova och sedan blir de backen imorgon - om det inte blir snöstorm, för då blir det pluggsession!

Ha det bäst, pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0