Middag i konsthuset

Tjhupp!

Nu är vi framme i Breckenridge och imorgon bär det åter av till Utah, flummar fram och tillbaka jag och Maria! Men är nog bara bra!

Ikväll så har vi varit på middag hos våran kära vän som vi raggade upp på flygplatsen, Jeff (honom som vi åkte med från Denver till Breck, första veckan som vi kom hit). Vi fick kanon-kycklinggryta och ris av mästerkockarna Jeff och Marcus! Kvällen avslutades med solsidan och kafferep :)


Här har ni boy'sen från konsthuset! Från vänster: Jeff, Jakob, Simon, Marcus och Sebastian. De är säsongare i breck och bodde i ett sjukt stort hus, följ deras blogg här!


Hela huset var fyllt med tavlor och saker från hela världen! De som bor där hyr ut det under hela säsongen, och pojkarna kommer stanna där tills i April :)


Lika som bär!


Fann även ett lite ostämt piano och plinkade lite på det, saknade dock guran :)

Nu ska vi ta och sova lite för att gå upp tidigt och fara till Snowbasin och Dew Tour! Hoppas vägarna hålls rena från snö...

Ha det bäst, pusshej!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Ja jag säger då det Emma, vilket livsäventyr du är med om, helt fantastiskt =) Önskar dig all glädje och stort Lycka till i de kommande tävlingarna!

2011-02-08 @ 20:54:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0