Back in Europe

Tjhupp!

Nu är jag och Maria tillbaka i Europa efter en månad som har tillbringas i USA! Det känns ganska skönt att vara tillbaka och det var riktigt himmelskt att få köpa och äta riktigt mat utan olja och fett, mörkt bröd och ost var mumma i morse!

Vi flög i lördags ifrån Denver och kom till München igår morse 07:40. Tog tåget till München Ost och sedan vidare till Zell am See. Vi har nu sovit här på ett Gästehaus i ett dygn och kommer imorgon flytta vidare till varsit annat boende! :) Jetlag'en busade lite med oss inatt och vi sov nästan 16 timmar innan vi vaknade, trötta tjejer!

Idag så har vi det mest tagit det lungt och gjort den vanliga rutinen av mail-kollande, skolarbete och träning! Imorgon blir det första dagen i backen i Österrike för i år och vi ska då undersöka Kitzsteinhorn och deras park. Eftersom det på torsdag är Austrian Open, och den tävlingen ska både jag och Maria vara med på - det är därför vi är här!


Brumma flyg i 8,5 timme över atlanten är alltid lika mysigt, då man brukar kolla mycket film. Men min display var tyvärr trasig den här resan... Så hann istället  att sova mycket och nästan läsa ut en bok, vilket i säg är ganska mycket bättre än film :)


Tåget med packning, 8 säten - no biggie!


Maria kollar utsikten ifrån vårt boende, Gästhaus Hellner. Mysigt att vara tillbaka i Alperna :D

Nu ska jag ta och packa ihop min väska, samt plugga lite!

Ha det bäst, pusshej!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Gott att resan över Atlanten gick bra och att ni är friska och pigga med god matlust. Nya backar och ny snö väntar,hoppas det går bra att ladda om.Ha det så kul och LYCKA TILL,men kör försiktigt!

2011-02-21 @ 23:07:46
Postat av: Gunnar Heden

Så´na supertjejer ni är, inte bara i USA utan nu oxå i Alperna 2011. Sträck på er så mycket ni kan!

2011-02-22 @ 15:33:38
Postat av: Moster Annika

Ha så kul och passa på att njuta! Du far ju som en skottspole över hela världen ;). Lycka till!

2011-02-22 @ 18:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0