Första skiddagen

Tjhupp!

Vi har haft lite internetproblem de senaste dagarna här under min vistelse i Breck. Det vill funger ungefär 5 minuter åt gången... Men nu verkar det vilja vara min vän ett litet tag i alla fall! :) Tänkte då passa på att ladda upp lite bilder från första skiddagen!

Idag så är det våran 4:e dag här och det blir våran 3:de dag i backen! Igår var inte vädret det bästa med snöstorm och vi åkte bara två åk innan vi åkte in tillbaka. Istället blev det en pluggdag med matte!
Men idag verkar vädret vara super, "bluebird" - inte ett moln så långt ögat kan nå! Så orkar inte sitta framför datorn längre, måste ut och köra lite :D

Här kommer lite bilder från lördag:


Toppen av den lite mindre parken, den stora (freeway) var stängd för det blåste en del :) Skönt att vara tillbaka!


Tre små roliga hopp! Var de enda man kunde hoppa under dagen eftersom blåsten ville vara i vägen! Men det blev en hel del railande istället :)


Jag invigde min nya jacka, Emma's jacket! :D


Maria invigde sina nya skidor, superduper glad tjej! :D


Grattis till Niklas Mattson också som tog VM-silver i slopestyle nere i Spanien också :D Niklas går i Malung på riks! Läs om det här!

Ha det bäst, pusshej!


Kommentarer
Postat av: Kicki

Hääärligt Emma, förstår att du trivs som fisken i vattnet =) Hoppas ni får en oförglömligt rolig resa... Fina bilder du tar!

2011-01-23 @ 18:21:23
Postat av: Anonym

Gott att se er så glada och förhoppningsvis friska också,var rädd om er och god fortsättning på detta fantastiska eventyret

2011-01-23 @ 20:40:06
Postat av: farmor

Gott att se er så glada och förhoppningsvis friska också,var rädd om er och god fortsättning på detta fantastiska eventyret

2011-01-23 @ 20:41:34
Postat av: Johan B

Grymt! :D hoppas du har det fett!

2011-01-25 @ 09:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0