Rundtur i Parklane och Freeway

Tjhupp!

Har nu gjort min sista dag i Breckenridge's park för denna gång och kommer spendera lördagen med att plugga. Det gick riktigt bra idag och jag och Maria köttade lite i freeway! :) Tänkte visa er runt på en liten rundtur i parken som jag lekt i den senaste 1,5 veckan!

Parklane:


Toppen på parkingången vilket man åker in både till parklane och freeway. Rakt ner så åker man till parklane, som är medium line och om man åker till höger så kommer man till freeway!


Parklane inleds med tre hopp med ca 5-6 m platå, roliga och bra uppvärmning! :)


Efter de tre hoppen kommer man ner till en railsession med 8 rails, här är fyra av dem till vänster...


... och 4 till åt höger :)


Sedan kommer man ner till ännu ett hopp, på ca 6 m platå. Till höger om det här hoppet finns det en flatbox och en down-flat-down fat box!


Raillinen fortsätter med en rainbow, ett vanligt trerörs räcke, ett flat-down räcke och ett up-flat-down räcke!


Här ser ni en liten "peak" av liften som man åker när man ska upp till parken! Den är inte så snabb, men ganska skön att åka, eftersom man ser parken nästan hela vägen upp! Så man kan sitta och kolla på när andra kör :)
Imellan raillinen och liften så fanns det två roliga jibbs :) Den här monstersaken och...


en annan rolig träjibb. Efter dessa kommer man ner till de två sista hoppen!


De här två sista hoppen kan man räkna ungefär till 10-16 m platå! Riktigt roliga och bra att lära sig köra nya saker på! :) Till vänster fortsätter raillinjen! En down box och ett canon-liknande rail!


Efter hoppen och raillinen som har gått till höger nästan hela parken ner, så kommer man till avslutningen som är ett down rail, en flat-down box och ett downrör som ligger lite snett där bakom! :)

Parklane är sjukt kul att köra runt runt runt i eftersom man får så mycket av bara ett åk! 6 hopp och 7 rails kan du få på ett run!

Freeway:


Stora parken kallas Freeway! :D Det var här som Dew Tour kördes i december! Dock såg det inte riktigt lika dant ut nu som det gjorde då!


Till höger uppe i parken finner man en ENORM pipe! :)


Till vänster om pipen finns först två rails, ett down-flat rail och sedan en flat-down box! Sedan kommer man ner till de här två hoppen. Det första lite sprättigt och det andra smooth! Det andra hoppet var det jag såg göras flest dubblar i! :) Ca 20 meter platå


Efter de två första hoppen kommer man ner till en "mellan station". Här kan man stanna för att sedan få fart till de två sista hoppen!


Det tredje hoppet! :) Lite step-down hopp men skönt dock!


Det fjärde och sista hoppet! Platån ligger nog på drygt 20 meter och var personligen mitt favorit hopp! :) Riktigt skönt med smooth kick. Dock lite svårt med farten ibland... Men gick oftast bra! :)


Japp nu har ni sett parken, och då bjuder jag på en mongo bild på mig själv :) Nu ska jag ta och gå och sova för att gå upp och plugga imorgon, blir nog även en sväng till gymmet!

Ha det bäst, pusshej!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Vilken ENORM pipe och vilken härlig bild på dig själv, ingen tvekan... det syns att du trivs!



Skulle kanske vart med... till vänster om pipen i två rails =) ...eller i den där down-flat rail på ungefär 10-16 m platå och sedan en flat-down box... och en rolig träjibb (fin solstol =) // Ta hand om dig!



// Kicki

2011-01-30 @ 18:16:26
Postat av: Moster Annika

Oj, oj, jag blir åksjuk av att bara se bilder på banan. Vilken tuff (och söt) brud du ä!

2011-02-01 @ 22:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Völkl.com 8848 Altitude Clothing Hestra Gloves Scott Sports Rm Reklam & Tryck Hovfjället Toppen i Värmland

RSS 2.0